Ziana Chaimae bestaat al sinds 1992 en doet sindsdien haar naam eer aan.
Ziana Chaimae gaat zorgvuldig om met je wensen en probeert deze dan geheel na te komen met natuurlijk daarnaast ons advies.

parallax background

Wat wij bieden:

Make-up & haarstyling

Bij deze grote dag hoort ook visagie en make-up. Deze zijn van groot belang en kunnen ervoor zorgen dat je op zo een dag extra straalt, door je make-up en visagie aan ons over te laten heb je deze zekerheid.

Bruidskleding

Onze grote lijn bruidskleding, dat grotendeels bestaat uit Marokkaanse bruidsjurken, zijn geheel eigen ontwerp en bruidscreaties. Wij proberen hierin zoveel mee te gaan met de tijd en mode. Ook doen wij ons best deze een geheel apart en unieke kijk te geven.

Bruidsdecoratie

Wij werken met verschillende bruidstoelen, zodat u de keuze heeft van wat er het best bij u past, daarnaast hebben wij ook nog wat decoratie wat hierbij hoort zoals de bekende rode loper en pilaren. Ook heb je vele keuzes uit de 3amaria’s .

Wij adviseren en begeleiden je tot het eind, om het juiste resultaat te behalen
en om jou de mooiste dag van je leven te bezorgen.


Dit is de belangrijkste dag in je leven. Maanden van voorbereiding gaan er vooraf. Niets wordt bespaard, je wilt uiteraard alleen het beste. Dan ben je bij ons aan het juiste adres om deze dag geheel en compleet af te ronde.

Door onze bekendheid en professionaliteit zijn wij ook erg gewild in het buitenland en staan mits dit mogelijk is hiervoor open met name in België, Duitsland en Marokko.