Visagiste & haarstyliste

Visagiste & haarstyliste

visagiste & haarstylisteJezelf eens helemaal mooi laten maken is op zijn tijd zeker niet verkeerd. Je kunt daarbij denken aan jezelf op laten maken, maar ook het doen van het haar is hierbij belangrijk. Je kunt denken dat je het net zo goed zelf kunt doen, maar voor sommige dingen kun je toch beter terecht bij een professional die hiervoor geleerd heeft. Benieuwd wat een visagiste & haarstyliste eigenlijk doet? Lees dan verder.

Wat doet een visagiste & haarstyliste?
Een visagiste is een professional op het gebied van make-up en verzorging van de huid. Ze weten hoe ze je mooier kunnen laten lijken en weten daarbij ook welke kleuren gebruikt moeten worden. Dat is zelf nog behoorlijk lastig om uit te zoeken. Een visagiste is eigenlijk voor alle leeftijden. Zo kunnen kinderen worden opgemaakt, maar ook ouderen kunnen er behoorlijk anders uitzien met wat make-up. Je kunt bijvoorbeeld een visagiste inhuren wanneer je gaat trouwen of bij een andere speciale gelegenheid waarbij je er top uit moet zien.

Een haarstylist doet alles op het gebied van haar. Of je nou gewoon geknipt wilt worden, laagjes in het haar wilt of een mooie bos met krullen wilt: het kan allemaal. Ook zijn ze experts in het verven van haar en is er eigenlijk niets dat ze niet kunnen met jouw haar. Ook een haarstylist is geschikt voor alle leeftijden en zelfs met kort haar kan een heleboel worden gedaan. Ook in dit geval kun je iemand inhuren bij een speciale gelegenheid bijvoorbeeld. Zo zit niet alleen je make-up goed, maar ook je haar.

Het totaalplaatje van mooie make-up en een mooi kapsel zorgt voor een verzorgde look. Het hoeft natuurlijk niet gedaan te worden bij een speciale gelegenheid, maar kan ook erg leuk zijn wanneer je dit simpelweg eens wilt uitproberen.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.