Trouwen in het buitenland? Neem je eigen Ziana mee

dubai
Dubai is the place to be als je gaat trouwen!
13 juni 2019
tradities in iedere cultuur
De tradities in iedere cultuur
13 augustus 2019
Ziana

Neem je Ziana mee

Ga je in het buitenland trouwen? Dat is een heel erg leuk vooruitzicht! En nog belangrijker je wilt waarschijnlijk je eigen Ziana meenemen. Je kiest waarschijnlijk voor een plek waar het warmer is.. Of althans waar het gegarandeerd warm is! Want in Nederland kun je dat nooit met zekerheid zeggen. Je regelt waarschijnlijk veel zaken met iemand die daar lokaal zit. Zo hoef je niet alles zelf vanuit Nederland te regelen voor de bruiloft. Er zijn echter wel een paar dingen die je liever zelf wilt regelen. Je kunt dan denken aan de volgende dingen!

Trouwjurk

Dit spreekt voor zich… Je wilt je eigen trouwjurk regelen. Het is belangrijk dat je deze mooi vindt en dat ie goed zit. Misschien zijn er wel een aantal doorpas sessies van toepassing. Dit alles is niet erg natuurlijk, als je er maar perfect uit ziet op de grote dag! Je kunt er ook voor kiezen om je jurk in het land waarin je gaat trouwen te laten maken. Echter moet je dan misschien wat vaker heen en weer reizen om de jurk door te passen. Voor sommigen zal het zeker een optie zijn, maar als je al het geld wilt uitgeven tijdens het huwelijk zelf, raden we het af…

Ruimte en aankleding

Heb je een persoon aangewezen die alles gaat regelen in het buitenland? Dan is het een goed idee om gelijk goede afspraken te maken met deze weddingplanner. Geef heel duidelijk aan wat voor een soort ruimte je zoekt waar je wilt gaan trouwen. Zorg dat je veel opties bekijkt zodat je de beste kunt uitzoeken. De bekleding van de ruimte is ook een puntje van aandacht. Ondanks dat de lokale persoon is aangewezen om dit allemaal te regelen, is dit ook een goeie om wat meer bij jezelf te houden. Je moet immers wel eens zijn met de kleuren en met de hoeveelheid aankleding.

Ziana meenemen

Last but not least, is het handig om je eigen Ziana mee te nemen als je in het buitenland gaat trouwen. Ze zal ervoor zorgen dat je er ten alle tijden goed en verzorgd uitziet. Je kunt met haar in Nederland al zaken bespreken en dan is het tijdens de bruiloft alleen nog een kwestie van uitvoeren. Er moet een vertrouwensband ontstaan tussen jullie twee, dus dit is heel belangrijk om goed op orde te hebben. Bij Chaimae kun je een Ziana regelen die met je meegaat naar het buitenland. Neem anders even contact met ze op voor meer informatie hierover!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *