The day after: Hét moment om na te genieten

de dag voor de grote dag
De dag voor de grote dag
15 januari 2019
huwelijksreizen
5 tips voor de mooiste huwelijksreizen
13 maart 2019
The day after

Activiteiten the day after

Van the day after jullie huwelijk moet je iets moois maken! Maandenlang zijn er voorbereidingen getroffen voor het huwelijk. Er moet natuurlijk van alles geregeld worden, de hennadag, de dag van het trouwen zelf. Die dagen staan jullie als stel in de spotlights. De dagen zijn gevuld met activiteiten en voor je het weet is het voorbij en ben je getrouwd. Dat is natuurlijk fantastisch, maar gelukkig zijn er ook nog leuke activiteiten voor de dag nadat je getrouwd bent. Je kan echt samen genieten van deze dag. Wat kan je die dag allemaal samen doen?

Organiseer een brunch of lunch

Een leuk idee is om een brunch of lunch te organiseren samen met familie en/of vrienden. Je kan dit moment als bedankje geven aan mensen die bijvoorbeeld van ver zijn gekomen voor je bruiloft. Nodig de mensen uit die veel voor je betekenen en neem samen een moment om stil te staan bij de mooie gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Een brunch of lunch is een mooie viering the day after.

Pak cadeaus uit op the day after

Cadeaus krijgen vindt iedereen leuk! Neem deze dag de tijd om met alle aandacht de cadeaus uit te pakken die jullie gekregen hebben tijdens het huwelijksfeest. Ook kan je dan de kaartjes te lezen die iedereen geschreven heeft. Er staan vast veel liefdevolle berichten in! Een mooi moment om samen van te genieten.

Bekijk de trouwfoto’s

Je wordt wakker en realiseert dat je getrouwd bent. Hoe leuk is het om dan op the day after nog even na te genieten van alle mooie momenten. Bekijk de trouwfoto’s die gemaakt zijn! Soms is het nog niet mogelijk omdat je een fotograaf hebt ingehuurd. Wel kan je van tevoren vragen of vrienden en familie de foto’s versturen aan je. Zo kunnen jullie alvast the day after terugkijken op mooie momenten.

Koffer pakken op the day after

Staat er een huwelijksreis op de planning? Het allerleukst is natuurlijk dat je dit op de dag na het huwelijk hebt geregeld. Zo kan je lekker met je partner ‘verdwijnen’ en genieten van elkaar. Pak de koffers maar in!

Rust bovenal lekker uit

Als je the day after iets gepland hebt, zorg dan wel dat je dit pas ‘s middags hoeft te doen. Slaap lekker uit als je moet bijkomen van de drukke dagen! Dat hebben jullie wel verdiend. Als je overnacht in een hotel, zorg er dan voor dat je een late check-out kan regelen. Dan hoef je je niet druk te maken over de tijd. Zo kan je extra genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *