5 onmisbare taken van een Ziana

checklist
Jouw checklist voor de grote dag!
26 november 2019
trouwtrends
De trouwtrends voor 2020
13 januari 2020
taken van een ziana

Een Ziana kan niet ontbreken bij een traditionele of moderne Marokkaanse bruiloft. Je bruiloft is, als het goed is, de mooiste dag van je leven. Bovendien trouw je maar een keer, dus is het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Het is een unieke dag waarop je in het middelpunt van de belangstelling staat. Niet gek dus, als je graag wat hulp wilt hebben bij de styling van jezelf en de bruiloft. In deze blog benoemen we de belangrijkste 5 taken van een Ziana.

Bruidskleding

Bruidskleding is een van de belangrijkste taken van een Ziana. Wij hebben een grote collectie bruidskleding, waarvan het grootste gedeelte Marokkaanse bruidsjurken zijn. We hebben altijd een ruim assortiment jurken die gekocht of gehuurd kunnen worden. Hierdoor is er altijd wel een jurk die past bij de stijl van jouw bruiloft. Tijdens de bruiloft helpen we je met aankleden en eventueel omkleden, wanneer je kiest voor meerdere jurken.

Visagie

Sommige bruiden kiezen er voor om zelf hun make-up te doen, of dit te laten doen door een vriendin of nichtje. Het kan makkelijk zijn om zelf je make-up te doen, als je hier goed in bent. Maar zelfs als je bekend bent met bruidsmake-up is het heerlijk om dit op je bruiloft uit handen te geven. Je kunt je richten op je gasten, je aanstaande echtgenoot en alles wat de dag brengt. Bovendien kan de Ziana je tijdens de dag helpen om je make-up bij te werken als dat nodig is. Hier heb je zelf geen omkijken meer naar.

henna

Haarstyling

Wij zijn ervaren in het maken van prachtige bruidskapsels. Jij verzint een mooie look en wij kunnen het maken. We kunnen je haar prachtig opsteken en eventueel versieren met haaraccessoires. Draag jij een hijab? Dan zorgen wij ervoor dat deze mooi matcht met je jurk.

Bruidsdecoratie

Je wilt niet alleen zelf mooi zijn tijdens je bruiloft, maar ook de locatie moet mooi aangekleed zijn. We kunnen je helpen met een keuze uit verschillende traditionele bruidsstoelen, een rode loper en pilaren en daarnaast natuurlijk een van de 3amaria’s, een essentieel onderdeel van een Marokkaanse bruiloft.

marokkaanse bruiloft

Jouw steun en toeverlaat

Misschien wel de belangrijkste taak van een Ziana is om jouw steun en toeverlaat te zijn tijdens de dag. Wij snappen als geen ander hoe belangrijk het is om er op je mooist uit te zien en om op een eigen maar traditionele manier te trouwen met jouw verloofde. Om ervoor te zorgen dat dit allemaal soepel verloopt staan wij voor je klaar. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je beloven dat alles soepel verloopt tijdens jouw bruiloft. Wil jij ook geholpen worden door een van onze Ziana’s? Neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *