Negaffa

Negaffa inhuren voor Marokkaanse bruiloft

Gaat u binnenkort trouwen? Dat is natuurlijk geweldig nieuws! Als u een Marokkaanse bruiloft moet regelen, komt daar heel veel bij kijken. Natuurlijk zijn locatie en gasten belangrijk. Ook moet u denken aan de vele trouwjurken en gebruiken. Zeker ook belangrijk is de Negaffa. Chaimae is al jarenlang gespecialiseerd in traditionele Marokkaanse bruiloften en biedt ook de mogelijkheid aan om een Negaffa in te huren. Wij staan al jarenlang bekend om onze scherpe prijzen en goede service. U krijgt dus zeker waar voor uw geld!

Onze medewerkers hebben ruime ervaring

NegaffaOnze medewerkers hebben een aantal jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in bruidskapsels en make-up. Onze medewerkers worden gekenmerkt door hun veelzijdigheid en creativiteit. Samen met een van onze medewerkers bespreekt u hoe u de trouwdag voor u ziet. U kunt met haar op een professionele, creatieve en persoonlijke wijze al uw wensen en ideeën tot werkelijkheid brengen. Er wordt alles aan gedaan zodat u er stralend uitziet op uw bruiloft. Het gaat erom dat u zich helemaal op uw gemak voelt en echt kunt genieten op de dag. Uw bruiloft gaat ten slotte om u! Wij helpen u graag met onze goede service om u er zo mooi mogelijk uit te laten zien.

Ook andere bruiloftsgasten mogelijk

Natuurlijk wilt u er mooi uit zien, maar de bruiloftgasten zijn ook belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld dat uw vriendinnen er ook mooi uit komen te zien? Naast u als bruid kunnen onze medewerkers ook andere belangrijke bruiloftsgasten als vriendinnen, (schoon) zussen of andere familieleden voorzien van mooie kapsels en make-up. Dit alles is naar aanleiding van uw wensen en voorkeuren. Heeft u aanvullende vragen over onze service? Ook doen wij aan het design van jurken. Schroom dan niet om contact op te nemen met ons bedrijf via onze website. U vindt daar ons telefoonnummer en e-mailadres. Wij hopen graag dat u van onze service gebruik maakt op de mooiste dag van uw leven!