Muziek voor je Marokkaanse bruiloft!

Marokkaanse catering
Waar je op moet letten bij de Marokkaanse catering
13 februari 2018
de dag voor de grote dag
De mooiste henna designs voor jouw bruiloft
11 juni 2018
muziek

Muziek voor je Marokkaanse bruiloft!

Muziek voor je Marokkaanse bruiloft; wat mooi is, is subjectief. Iedereen heeft een andere smaak en idee. Maar trouwen is voor mij een waar feest, een nieuwe stap van een nieuw en mooi begin. De lang verwachte dag. Daarbij hoort een mooie bruiloft en mooie muziek.

Laat de trommels maar komen!

Geen kans om op je stoel te blijven zitten. In het begin van de avond is de muziek nog rustig. Tijdens het eten en tussendoor klinken gezegende woorden en alom bekende liederen. Maar eens we het dessert naderen worden de trommels verhit. De dames aan de tafels die zich nog niet op de dansvloer wagen, klappen gewillig in de handen. Dit doet het geheel heel ritmisch en feestelijk klinken.

Playlist

Lang voor de bruiloft, zocht ik al de mooiste liederen op. Ik verzamel ze allemaal op een stick. Ik kies bewust voor muziek zonder instrumenten of enkel trommels. De dames die tijdens het feest de muziek verzorgen zijn heel ervaren. Ze kennen de meeste van de liederen die ik hen meegeef. Ik zeg erbij welke liedjes zeker niet mogen ontbreken. De echte feestnummers laat maar zeggen.

Nasheed band

Ik deed vooral mijn inspiratie op tijdens vorige bruiloften. Ik ben de jongste telg van een gezin met 7 kinderen. Iedereen is mij voorgegaan in het huwelijk en ik kon al heel wat bruiloften meemaken. Ik weet precies wat ik wil en wat ik niet wil. Lang voor de grote dag reserveer ik mijn favoriete Nasheed band. Ik kom een mooie en redelijke prijs overeen voor een mooi muzikale avond.

De bruid

Deze avond ben ik de bruid. Op een Marokkaanse bruiloft betekent dit dat ik niet echt actief deelneem aan het feest. Ik word vooral mooi opgemaakt en gekleed in verschillende jurken. Ik ben het pronkstuk van de avond en zetel voornamelijk op mijn zilveren troon.  Alsnog geniet ik van de mooie muziek en mijn gasten die zich vermaken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *