Marokkaanse bruid: jurk huren, kopen of ontwerpen

Negaffa en Ziana
Negaffa in de arm nemen of kan ik dit zelf ook wel?
31 juli 2017
bruidskapsel
Bruidskapsel: voor iedere jurk een passend kapsel
13 november 2017
Marokkaanse bruid

Marokkaanse bruid: jurk huren, kopen of ontwerpen

Marokkaanse bruid en haar droomdag: uit welk land je ook komt, je bruiloft bombardeer je al snel tot één van de mooiste dagen uit je leven. Bij zo´n gedroomde dag hoort een prachtige jurk, ook voor Marokkaanse bruiden. Ze kunnen de jurk huren als ze er geen problemen mee hebben om hem na de trouwdag weer terug te geven. Andere kopen er liever één of laten zelfs een persoonlijke robe ontwerpen. Het voordeel daarvan is dat je het nog preciezer af kunt stemmen op je eigen wensen. Hoe je het ook doet, het begint ermee dat de Marokkaanse bruid zelf voor zich ziet waar ze in wil trouwen. Pas vanaf daar kijk je verder naar de manier om aan die jurk te komen.

Trouwjurk te huur voor de Marokkaanse bruid

Soms vindt de Marokkaanse bruid haar favoriet bij een bedrijf dat ze verhuurd. Een jurk blijft een jurk, dus ook dan werkt het alleen maar goed als er een match ontstaat tussen de verhuurder en de Marokkaanse bruid. Bij één ding zal ze dan wel stil moeten staan. Het risico zit erin dat een bruid uit de omgeving al eerder eeuwige trouw beloofde in dezelfde jurk. Voor sommige dames uit Marokko maakt het misschien weinig uit omdat ze de jurk gewoon willen of weinig vrouwen kennen die pas trouwden. Het verhaal verandert als ze bezwaar maakt om in een ´oude jurk´ te stralen met haar man. Dan verschijnt plots een andere optie in beeld.

Kopen, kopen, kopen

De meeste bruiden komen toch aan hun jurk doordat ze hem hebben gekocht. Er bestaan veel winkels met de meest schitterende trouwjurken. Ook door televisieprogramma´s als ´Say yes to the dress´ krijgen vrouwen de smaak te pakken. In de winkels staat een ervaren team klaar om met de bruid mee te denken. Soms heeft ze zelf familie of vrienden aan haar zij. Bovenal blijft het haar jurk op haar dag. Bepaalde bruiden hebben een zeldzame maat of bijzondere wens. Met wat aanpassingen zal de jurk als gegoten zitten en lijken alsof hij speciaal voor haar werd ontworpen. Voor de belangrijkste jurk van je leven mag je als Marokkaanse vrouw best uitpakken. Je man zal niet weten wat hij ziet zo oogverblindend als je bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *