Jouw checklist voor de grote dag!

Bruiloft in zicht? Dit zijn de taken voor de man
14 oktober 2019
taken van een ziana
5 onmisbare taken van een Ziana
10 december 2019
checklist

Je bruiloft is een spannende dag, je bent vaak al maanden bezig met voorbereiden. Wanneer de grote dag eindelijk inzicht komt zie je soms door de bomen het bos niet meer. In deze blog hebben we een checklist gemaakt met punten die je niet moet vergeten. Vul deze lijst aan met dingen die voor jouw bruiloft van toepassing zijn en er kan niets meer misgaan!

Twee weken van tevoren: maak een noodpakket

Een noodpakket is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een bruiloft. Het klinkt ook dramatischer dan het in werkelijkheid is. Op de grote dag is het fijn als je een tasje hebt waar bijvoorbeeld een extra panty, tampons, blarenpleisters, schuifspeldjes en zakdoekjes in zitten. Je hoopt natuurlijk dat alles vlekkeloos verloopt, maar soms gebeurt dat (letterlijk) niet. Vlekkenspray is misschien ook slim om in te pakken.

Week van tevoren: beautytime

Zorg dat je ongeveer een week van tevoren je huid lekker verwent en verzorgt. Je kunt dit doen door een fijne gezichtsbehandeling te boeken, maar je kunt dit natuurlijk ook thuis doen. Koop bij de drogist een verzorgend gezichtsmasker en geef je huid een thuisbehandeling. Als er nog ruimte over is in je weddingbudget, dan is een professionele behandeling natuurlijk wel heel erg lekker.

Vijf dagen van tevoren: overleg met je ceremoniemeester

Als het goed is heb je de grote dag al regelmatig besproken met je ceremoniemeester. Toch is het slim om kort van tevoren de hele dag nog eens door te spreken. Maak een globale planning van uur tot uur en bespreek dit met deze persoon. Misschien komen jullie tijdens dit gesprek achter punten die jullie misschien nog vergeten zijn. Hier kom je liever vijf dagen van tevoren achter, dan op de dag zelf.

Drie dagen van tevoren: nagels lakken

Als je graag mooi gelakte nagels op je bruiloft wilt, dan is het handig om dit niet te lang van tevoren te (laten) doen. Het kan handig zijn om gellak voor je bruiloft aan te laten brengen. Deze lak wordt uitgehard met een UV-lamp en blijft ongeveer twee weken op je nagels. Zelfs tijdens je huwelijksreis heb je dan nog perfect gelakte nagels.

De avond van tevoren: RELAX

Dit is misschien wel het moeilijkste én het belangrijkste punt van de lijst. Je hebt maandenlang uitgekeken naar deze grote dag en morgen is hij eindelijk daar. Het is onwijs belangrijk dat je zo goed mogelijk kunt genieten van al het moois dat er tijdens je bruiloft op je af komt. Of je de avond van tevoren nu met je familie doorbrengt of met je verloofde, zorg dat er genoeg tijd is voor ontspanning. Kijk lekker een luchtige film en ga op tijd naar bed. Van de dag van je leven wil je natuurlijk optimaal genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *