Je droomjurk laten ontwerpen

huwelijksreizen
5 tips voor de mooiste huwelijksreizen
13 maart 2019
mooiste bruidsstoelen
De mooiste bruidsstoelen
13 mei 2019
trouwjurk laten ontwerpen

Droomjurk laten ontwerpen: a dream come true

Ieder meisje droomt ervan: je droomjurk laten ontwerpen. De grote dag komt misschien al dichtbij en die droom wil je eigenlijk niet laten varen. Dan kan je ervoor kiezen om je droomjurk te laten ontwerpen! Je kan op deze manier de jurk helemaal naar eigen wensen laten maken. Zo weet je zeker dat je zult stralen op je grote dag.

Je droomjurk laten ontwerpen duur?

Het hoeft niet duur te zijn om je droomjurk te laten ontwerpen. Het ligt er natuurlijk wel aan bij welke salon je het laat doen en ook hoe groots je het wilt aanpakken. Maar over het algemeen zijn er zoveel mogelijkheden, dat je er met een iets lager budget ook uit gaat komen. Zoek een goede salon uit en zorg ervoor dat je duidelijk maakt wat je zou willen hebben. Zo kan je het beste geholpen worden.

Naar eigen wensen

Het fijne aan zelf een droomjurk laten ontwerpen is dat je precies kan aangeven wat je wilt. Daar heb je immers altijd al van gedroomd! De salon gaat dan kijken of het mogelijk is om dit te maken binnen het gegeven budget. Je kan de stof bepalen, de kraaltjes, de vorm van de jurk. Echt alles is mogelijk! En dat kan het soms ook juist wel een beetje lastig maken. Door goed uit te leggen wat je wil, kan de salon jou ook al adviseren hierin. Ze weten precies welke stofjes goed bij elkaar passen en ook welke pasvorm het beste bij je lichaam zal passen. Je kan ook wat vriendinnen of familie meenemen naar de salon om wat advies in te winnen. Zij kennen je natuurlijk heel goed en kunnen zien of je de juiste beslissingen neemt.

Neem de tijd

Het is verstandig om heel bijtijds je jurk te laten ontwerpen. Er gaat heel wat tijd overheen om überhaupt het design te maken naar wens. Daarna moet de jurk ook nog gemaakt worden! Er komen nog een aantal pas rondes aan en dan is ie helemaal af. Ga ervan uit dat dit wel 9 maanden kan duren voordat het hele proces is doorlopen. Wat wij aanraden? Ga een jaar van tevoren naar een salon om een jurk te laten ontwerpen. Dan weet je zeker dat je het redt binnen de tijd. Dat scheelt jou bovendien een hoop stress. Je hebt het al druk genoeg met het regelen van alle andere dingen rondom de bruiloft natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *