Dubai is the place to be als je gaat trouwen!

mooiste bruidsstoelen
De mooiste bruidsstoelen
13 mei 2019
Ziana
Trouwen in het buitenland? Neem je eigen Ziana mee
13 juli 2019
dubai

Dubai

Voordat je gaat trouwen naar Dubai? Dat kan wel eens een hele goede optie zijn! Deze mooie, luxe stad heeft heel wat te bieden als het op trouwen aankomt. Bovendien ook als je er ‘gewoon’ op vakantie gaat. Maar hoe speciaal is het om naar het buitenland te gaan om alles te regelen. In een warm oord? Een stad van alle gemakken voorzien? Wij zouden het wel weten…

Luxe en weelde

Hou je wel van een beetje luxe en weelde? Dubai has it all! Deze stad is overladen met geld, geld dat gerold heeft, geld dat nog moet rollen.. Je ziet het aan de kleding van mensen, aan de auto’s en niet te vergeten, aan de prachtige gebouwen. Heel veel dingen zijn hier high end. En dus ideaal als je op zoek bent naar spullen voor je bruiloft. Hoe leuk is het om er een vriendinnenweek van te maken in Dubai? Al je geliefden om je heen als jij je keuzes maakt voor make-up of een jurk.

Dubai als inspiratiebron

Mocht je denken, ik wil niet in Dubai zijn om daadwerkelijk mijn spullen uit te zoeken. Dan is de stad ook een heel goed excuus om te bezoeken als je inspiratie op wilt doen. Je kan hier winkels bezoeken, kijken wat anderen aan hebben, misschien kan je zelfs wat locaties bezoeken om inspiratie op te doen!

Zoals we al even zeiden, Dubai is heel leuk om te bezoeken tijdens een vriendinnenweek. Bezoek de Burj Khalifa bijvoorbeeld. Dit immens hoge gebouw is prachtig! Breng ook zeker een bezoekje aan de woestijn buiten de stad. Je kan hier dagtours doen of je blijft een nachtje slapen in de woestijn (voor de avonturiers). Breng een bezoekje aan het strand of ga naar een shoppingmall om helemaal los te gaan met winkelen. Dat kan allemaal in Dubai!

Als je in de stad bent voor je pre-wedding, dan kunnen de diensten van Chaimae heel goed helpen! Chaimae biedt namelijk haar diensten niet alleen aan in Nederland, maar dus ook in Dubai! Dat is dus een dubbel goed excuus om de stad te bezoeken! Ga lekker met vriendinnen naar Dubai, doe inspiratie op, ontdek de cultuur en kijk of de diensten van Chaimae bij je passen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *