Drie tips voor bruidsmake-up die bij je past

trouwtrends
De trouwtrends voor 2020
13 januari 2020
rozen
De 7 mooiste iconische bruidsjurken
13 maart 2020
bruidsmake-up

Ik ben gék op bruidsmake-up. Het is heerlijk om een bruid te zien stralen op de mooiste dag van haar leven. Als ik haar mag helpen om zich nog mooier te laten voelen, dan vind ik dat geweldig. Sommige bruiden zijn huiverig voor bruidsmake-up, omdat ze in het dagelijks leven geen of weinig make-up dragen. Daarom vind ik het belangrijk om een bruid goed te leren kennen. Bruidsmake-up is namelijk pas écht mooi als het bij je past. In deze blog geef ik aanstaande bruiden graag wat tips.

Blijf bij jezelf

Een heftige ooglook en lipstick is prachtig als je net als ik van make-up houdt en het graag draagt. Als je in het dagelijks leven hooguit wat mascara draagt kan het misschien wat veel zijn. Daarom raad ik alle vrouwen aan om dicht bij zichzelf te blijven. Op welke manier voel jij je op je mooist? Als dat met een natural look is, dan doen we dat. Maar als je het leuk vindt om voor één dag helemaal los te gaan op make-upgebied, dan help ik je daar natuurlijk ook graag bij.

Passend bij het thema en seizoen

Een donkere ooglook past misschien beter bij een bruiloft in de winter dan bij een stralende zomerdag. Zorg er daarom voor dat je je visagie aanpast aan het seizoen. Als je een specifiek kleurthema hebt gekozen voor je bruiloft, dan is het ook leuk als je make-up hier op aansluit.

Proberen proberen proberen

Je make-up is vrij bepalend voor je uitstraling op je trouwdag. Je zult hier nog vaak op terugkijken als je door je trouwfoto’s kijkt. Ik vind het daarom heel belangrijk dat je helemaal tevreden bent. De beste manier om ons hier op voor te bereiden is door middel van proefmake-up. Een tijdje voor je trouwdag gaan we aan de slag met het uitproberen van de bruidsmake-up. Laat de make-up ook eens een paar uur zitten, om te ervaren wat je er van vindt. Op dit zelfde moment kunnen we ook een proefkapsel maken, om je wensen voor je bruidskapsel op een rijtje te zetten. Als je helemaal tevreden bent schrijven we op wat ik heb gedaan. Op je trouwdag ben je verzekerd van prachtige bruidsmake-up die echt bij je past.

Of je nu kiest voor een natuurlijke look, of een volledige glam look, ik help je er graag bij. Ik creëer speciaal voor jou bruidsmake-up waar je over twintig jaar nog steeds goed op terugkijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *