taken van een ziana
5 onmisbare taken van een Ziana
10 december 2019
bruidsmake-up
Drie tips voor bruidsmake-up die bij je past
13 februari 2020
trouwtrends

Happy new year! Het nieuwe jaar is begonnen. Misschien is dit wel het jaar dat je gaat trouwen. Als je in 2020 een bruiloft gaat plannen is het leuk om je te verdiepen in de nieuwste trends. In deze blog vertellen we je over alle trouwtrends voor 2020. Natuurlijk is het helemaal niet nodig om met alle trouwtrends mee te doen, maar wellicht brengen ze je op ideeën voor je eigen bruiloft.

Een milieuvriendelijke bruiloft

Klimaatverandering wordt steeds duidelijker merkbaar. Steeds meer mensen zijn daarom ook tijdens het plannen van hun bruiloft bezig met de impact die deze heeft op het milieu. Je kunt dit doen door bewuste keuzes te maken voor het diner, door een locatie te kiezen waar je gasten zo min mogelijk kilometers voor hoeven af te leggen en door geen onnodige aankopen te doen voor bijvoorbeeld de styling. Wij kunnen je helpen met het stylen van je bruiloft. Hierdoor maak je niet alleen gebruik van de mooiste decoraties, maar maak je ook een milieuvriendelijke keuze. Onze decoraties worden immers door meerdere stellen gebruikt, wat voor minder verspilling zorgt.

Een persoonlijke bruiloft

Natuurlijk is het altijd het doel om een persoonlijke bruiloft te organiseren. We merken echter dat wensen steeds persoonlijker worden. Een bruiloft wordt minder georganiseerd volgens vaststaande tradities en meer zoals past bij het bruidspaar. Bijvoorbeeld de locatie moet helemaal passen bij het stel. Misschien is het wel de plek waar zij elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Ook uitnodigingen, catering en muziek volgen steeds meer de smaak van het bruidspaar, dan de ‘standaard’.

Beauty trends

Op het gebied van make-up zijn er ook een aantal trends te onderscheiden. Ten eerste is er de trend van natuurlijke make-up. Met name bruiden die in het dagelijks leven niet of nauwelijks make-up dragen kiezen vaker voor minimale bruidsmake-up. Het belangrijkste is immers dat je je op je allerbest voelt tijdens je bruiloft, met precies zoveel make-up als jij wilt. De tegenhanger van deze trends is het toevoegen van kleur aan je bruidsmake-up. Ben je gek op make-up en wil je tijdens je bruiloft shinen? Voeg dan wat kleur toe en ga all in!

Een after wedding shoot

Het is steeds gebruikelijker om een fotoshoot te doen rondom je verloving. Ook tijdens de bruiloft zelf worden er bijna altijd foto’s gemaakt. Nieuw is de after wedding shoot. Zeker wanneer je na je bruiloft naar een mooi land op huwelijksreis vertrekt is het leuk om daar foto’s te maken. Je neemt je trouwkleding dan mee op reis en trekt ze daar nog eens aan voor op de foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *