De mooiste bruidsstoelen

trouwjurk laten ontwerpen
Je droomjurk laten ontwerpen
13 april 2019
dubai
Dubai is the place to be als je gaat trouwen!
13 juni 2019
mooiste bruidsstoelen

Mooiste bruidsstoelen

Wat zijn de mooiste bruidsstoelen? Dat is misschien wel handig om te weten als je op zoek bent naar eentje voor je eigen bruiloft! Het is uiteraard een kwestie van smaak welke het mooist zijn. Het gaat er vooral om wat je er zelf van vindt (of je partner). Daarom laten we hieronder een aantal zien om je te inspireren. Dan kan je zelf zien welke bij jou zal passen! Veel van deze stoelen zijn natuurlijk ook prima te gebruiken voor het henna feest.

Vandaag is rood (en goud)

Is rood precies de kleur waar je van houdt? Lekker vurig en fel? Dan is onderstaande bruidsstoel misschien wel iets voor op jouw ceremonie. Deze stoelen heeft wat meer ronde vormen en is heel sierlijk met al het goud. En de rugleuning is toch echt wel het middelpunt van deze stoel!

Mooiste bruidsstoelen

Zwart wit en goud

Hou je van zwart, wit en goud? Dan is misschien onderstaande bruidsstoel wel iets voor jou! Deze sierlijke variant heeft een prachtige ‘rug’. Het is een barokke stijl, maar dan met een moderne twist. De stof is heel modern en de manier van afwerken ook. Maar door de sierlijke vormen zie je wel dat deze geïnspireerd is op vroegere tijden.

Mooiste bruidsstoelen

Extravagant

Dacht je dat bovenstaande stoelen extravagant waren? Kijk dan maar eens naar onderstaande bruidsstoel. Dit is wel even een heel nieuw niveau!

bruidsstoelen

Stoel voor het henna feest

Op zoek specifiek naar een stoel voor het henna feest? Wat dacht je van onderstaande optie? Dit is een prachtig vormgegeven stoel waar je comfortabel op kan zitten voor de henna.

Mooiste bruidsstoelen

Als je gaat trouwen is de aankleding van je bruiloft één van de leukste dingen om mee bezig te zijn. En een bruidsstoel hoort daar natuurlijk bij! Maar vergeet ook zeker niet dat je aandacht moet besteden aan je bruidsjurk. Het is niet de bedoeling dat de stoel mooier is dan jijzelf. Voor een goed en passend advies over de jurk, je haar en visagie, kan je langsgaan bij Chaimae. Ze helpen je graag verder!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *