Bruiloft in zicht? Dit zijn de taken voor de man

De dag van je leven
De dag van je leven: hoe vul je die in?
16 september 2019
checklist
Jouw checklist voor de grote dag!
26 november 2019

Taken voor de man

Bij het plannen van de bruiloft is vaak het eerste idee dat de bruid het meeste doet. Ze heeft hier al zo lang naar uitgekeken en wat moeten mannen nou eigenlijk met heel dat trouwen? Nou, best veel! Ze kunnen heus wel een aantal taken verrichten die de bruid verlichten. Ook is het veel leuker voor de man als hij wat kan betekenen in het hele proces. Maar wat zijn dan de taken voor de man? Dat lees je hieronder.

Getuigen kiezen

Een hele belangrijke is dit! Een man moet zijn getuigen kiezen. Het kan er eentje zijn of meer. In totaal mag je er maximaal vier hebben. Het eerlijkst is dus als ieder van jullie er twee uitkiest die erbij zijn om het huwelijk te kunnen voltrekken. Als de man een of meerdere getuigen gaat vragen is dit een speciaal moment. Je vraagt op dat moment waarschijnlijk de belangrijkste persoon in je leven (naast de bruid dan) om jou bij te staan bij de huwelijksvoltrekking.

De huwelijksreis

De huwelijksreis uitzoeken is ook een onderdeel van de taken voor de man bij een bruiloft. Dit doet het stel vaak samen. Hoe leuk is het om samen weg te dromen bij een fantastische bestemming waar je naartoe gaat nadat je het ja woord gegeven hebt? Het is echt wel een van de taken van een man om betrokken te zijn bij de keuze van de bestemming. Als je doorhebt dat je bruid enorm veel moet regelen, dan is het ook wel zo aardig als je de taak op je neemt om de boeking van de huwelijksreis op je te nemen.

Vervoer naar de bruiloft

Auto’s zijn vaak een mannending. Ideaal dus als je dit als een van de taken voor een man geeft! Grote kans dat ie zelf met dit idee komt… Op de dag van de bruiloft is het natuurlijk leuk om een iets meer speciale auto te hebben dan het alledaagse. Je kunt een auto huren voor die dag. Om de auto nog wat specialer te maken, kun je wat bloemen aan de spiegels hangen. Dit geeft een mooi effect!

Mocht je als bruid nog op zoek zijn naar de perfecte jurk(en) dan kun je gerust eens langskomen bij Chaimae. Naast de prachtige jurk(en), kun je ook volledig je haar en make-up laten verzorgen bij Chaimae. Zo ga je helemaal perfect je trouwdag tegemoet. Het team van Chaimae denk graag met je mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *