Bruidsmake-up Zeist

Bruidsmake-up Zeist

Prachtig opgemaakt voor je trouwdag bij chaimae.nl

Uw trouwdag is een hele speciale dag en u bent waarschijnlijk al maanden aan het plannen. Natuurlijk wilt u er dan ook op uw allermooiste uitzien. Daar kan Bruidsmake-up Zeist u zeker bij helpen. Bruiden opmaken en visagie is onze specialiteit en we hebben er ruime ervaring mee. We kunnen ervoor zorgen dat u prachtig opgemaakt wordt in een stijl die bij u past en die de hele dag perfect blijft zitten. Wij bieden u een zeer goede service in combinatie met scherpe prijzen.

 

Bruidsmake-upOm voor u de perfecte bruidsmake-up te vinden, plannen we eerst een proefsessie. We vragen u naar uw jurk, uw kapsel en eventuele sieraden, uw stijl in het algemeen en het type bruiloft dat u gaat geven. Onze professionele bruidsvisagisten houden rekening met uw wensen en uw persoonlijke stijl. We besteden aandacht aan uw huid en we kijken naar de kleur van uw ogen en lippen. We kunnen u tips en advies geven. Samen gaan we op zoek naar uw ideale bruidsstijl.

Wilt u overdag op het stadhuis een lichtere make-up dan in de avond tijdens de receptie en het feest? Tijdens de proefsessie kunnen we u de mogelijkheden laten zien en stijlen uitproberen tot het resultaat naar uw wens is. De proefsessie duurt vaak twee tot vier uur. We maken foto´s en schrijven precies op hoe u wordt opgemaakt om dit precies te herhalen op uw trouwdag. Vanzelfsprekend worden alleen professionele make-up producten gebruikt.

 

Op de dag zelf komen we op het tijdstip dat u wilt bij u thuis of op locatie om u op te maken zoals afgesproken. Heel vroeg in de ochtend beginnen is geen probleem. Als u dit wilt, kunnen er ook andere personen worden opgemaakt, bijvoorbeeld uw moeder, zussen of bruidsmeisjes. Na het ontspannen opmaken bent u klaar om uw trouwdag te beginnen.

Bij Bruidsmake-up Zeist kunnen we u laten stralen voor de mooiste dag van uw leven!