Bruidskapsel: voor iedere jurk een passend kapsel

Marokkaanse bruid
Marokkaanse bruid: jurk huren, kopen of ontwerpen
7 september 2017
marokkaanse bruiloft
Marokkaanse bruiloft mijn eerste keer, wat neem ik mee?
12 januari 2018
bruidskapsel

Bruidskapsel: voor iedere jurk een passend kapsel

Bruidskapsel? Nog even en dan is het zover: jouw bruiloft komt er aan. Het moment voor jou om te gaan shinen. Bruiloften nemen wel veel stress met zich mee. Er moeten veel dingen geregeld worden, zoals het kiezen van een perfecte locatie, het uitzoeken van het lekkerste eten en het versturen van alle uitnodigingen voor vrienden en familie. Maar wat natuurlijk ook niet vergeten mag worden, is jouw haarstijlen voor deze grote dag. Wij van Chaimae zorgen ervoor dat jouw haar er prachtig uit zal zien, in combinatie met jouw jurken. Ons motto: “Marokkaanse bruid: Elke jurk een kapsel”.

Over ons

Chaimae houdt zich bezig met de verzorging van make-up, haarstyling, bruidskleding en bruidsdecoratie. Wij zijn van mening dat elke bruiloft perfect moet aansluiten bij de wensen van de bruid. De bruidsjurken worden vaak gezien als het kledingstuk van de bruiloft. Het haar van de bruid is eigenlijk, volgens ons, net zo belangrijk. Elke jurk heeft een andere stijl dus elke jurk een ander kapsel. Elke bruid willen wij er prachtig uit laten zien voor de grote dag. Daarom begeleiden en adviseren wij jou van begin tot eind, zodat jij op jouw grote dag mag en kan stralen.

Bruidskapsel en de bruiloft van jouw dromen

Wij kijken goed, samen met jou, naar jouw meest geliefde stijl jurken en haarstijlen. Wil je lang, golvend haar of wil je stijl, opgestoken haar? En hoe past dit bij een van jouw jurken? Voor elke jurk creëren wij een ander kapsel. Daarom is het zo belangrijk om een haarstyliste op jouw grote dag te hebben die dit mogelijk kan maken voor jou. Alle ogen zullen keer op keer op jou gericht worden. De haarstylisten van Chaimae willen jou in de zevende hemel laten voelen.

Je trouwt maar een keer en dit moet de mooiste dag van jouw leven worden. Daar bespaar je niet op! Je kunt vrijblijvend contact opnemen met Chaimae om jouw wensen te bespreken met ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *