Atelier Zeist

Atelier Zeist laat jouw unieke schoonheid sprankelen

Soms wil je de dingen anders dan anders. Omdat de gelegenheid erom vraagt of gewoon omdat je er zin in hebt. Maar iets unieks vind je natuurlijk niet op de geijkte plekken. Wil je honderd procent zeker weten dat je keuze echt anders is, dan is atelier Zeist de plek waar je moet zijn. Ziana Chaimae staat voor exclusief design als het gaat om het ontwerp van haar jurken. Daarnaast kun je bij Chaimae terecht voor kwalitatief hoogwaardige visagie en hairstyling. Al met al is atelier Zeist ‘the place to be’ als het wat jou betreft écht exclusief mag zijn!

Atelier Zeist ademt pure klasse
Atelier ZeistAls er een gelegenheid bijzonder is, dan is het uiteraard je trouwdag. Want laten we eerlijk zijn, dit is een dag die je waarschijnlijk maar één keer meemaakt. Dat je dan wilt dat alles tot in de puntjes klopt, spreekt voor zich. Je jurk, je make-up, je visagie: op je trouwdag stel je daar terecht de allerhoogste eisen aan. Op je trouwdag wil je ten overstaan van al je dierbaren in al je glorie je ja-woord kunnen geven en daarbij wil je niets aan het toeval overlaten. Jouw looks zijn op deze dag dan in vertrouwde en vakkundige handen van atelier Zeist: Chaimae.nl zet al haar ervaring in om jou er werkelijk oogverblindend mooi uit te laten zien.

Op je mooist met atelier Zeist
Chaimae staat voor stijlvolle ontwerpen en dito visagie en hairstyling. Als geen ander weet ze hoe ze een vrouw het beste tot haar recht kan laten komen, zodat ze op haar trouwdag kan schitteren als de unieke persoonlijkheid die ze is. In haar ontwerpen kiest ze voor materialen die luxe en verfijning uitstralen en je voelt je in ‘een Chaimae’ op en top de ‘Queen’ die je tijdens zo’n bijzondere gelegenheid hoort te zijn. Natuurlijk kun je bij atelier Zeist ook terecht voor alle andere momenten in je leven die vragen om exclusieve ‘aankleding’. Of het nu om een jurk gaat, of om je make-up of kapsel, Chaimae laat je schitteren!