5 tips voor de mooiste huwelijksreizen

The day after
The day after: Hét moment om na te genieten
13 februari 2019
trouwjurk laten ontwerpen
Je droomjurk laten ontwerpen
13 april 2019
huwelijksreizen

De mooiste huwelijksreizen voor jullie

Tips voor de mooiste huwelijksreizen. Wie wil er nou niet op huwelijksreis na de trouwerij? Als je gaat trouwen dan ben je waarschijnlijk veel bezig met het plannen van je bruiloft. Naast de jurken, het feest en vooral ook het vele eten, is het dan toch ook echt tijd om na te denken over huwelijksreizen Want dat is natuurlijk iets moois om na de drukte van de bruiloft te doen! Even lekker ontspannen met zijn tweeën en genieten van het getrouwde leven. Er zijn ontzettend veel mooie huwelijksreizen te vinden. Het ligt er maar net aan waar je van houdt. Wij hebben de tips per soort huwelijksreis op een rijtje gezet. Ga je bijvoorbeeld voor een super-de-luxe vakantie, een citytrip of strandvakantie?

Strandvakantie

Zo’n strandvakantie, dat klinkt toch als een ultieme manier om van elkaar en het mooie weer te genieten? En dat is precies wat je tijdens een strandvakantie hoort te doen! Als je het wat dichterbij op wil zoeken, zijn Spanje of Griekenland goeie opties. De stranden zijn daar prachtig. Ga je liever wat verder weg? Dan is een tropisch strand in Thailand of op de Filipijnen misschien wel iets voor jullie.

Super-de-luxe vakantie

Wie wil dat nou niet, een super-de-luxe vakantie? Als jullie hier het budget voor hebben, dan is het fantastisch om jullie honeymoon op deze manier te vieren! Dan kan je namelijk groot gaan denken voor huwelijksreizen. Wat dacht je van een prachtige vakantie op de Malediven? Of ergens een tropisch eiland in de Cariben? Als je voor super-de-luxe wil gaan in de buurt, dan is Nice een fantastische optie. Zoek het leven op van de jetset!

Citytrip voor de ondernemers

Houden jullie van cultuur opsnuiven en dingen ondernemen? Dan is een citytrip de ideale manier om jullie honeymoon te vieren. Er zijn natuurlijk talloze opties voor een citytrip. Maar romantisch steden om naartoe te gaan zijn Rome, Parijs en Milaan. Deze zijn ideaal voor huwelijksreizen. Op en top romantiek waar jullie het getrouwde leven goed kunnen vieren.

Natuur: even helemaal weg

Niks zo lekker om na alle hectiek van de trouwerij je even terug te trekken in de natuur. Bomen om je heen, in een hutje in ‘the middle of nowhere’. Klinkt ideaal? Zoek dan bijvoorbeeld de natuur op in Zwitserland of Oosterijk. Dan kan je de prachtige bergen van dichtbij zien. Of ga richting Schotland om de prachtige kliffen te ontdekken.

Avontuurlijk voor de avonturiers

Zijn jullie wel in voor iets avontuurlijks na de bruiloft? Dan is het des te leuker om dit op te zoeken! Je kan bijvoorbeeld de big five spotten in Zuid-afrika. Of ga op een jungletrek door het regenwoud van Borneo. Dan ben je écht op een avontuur. Genieten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *