3 mooiste locaties om te trouwen

bruiloft organiseren
Waar moet je aan denken bij een bruiloft organiseren
23 augustus 2019
De dag van je leven
De dag van je leven: hoe vul je die in?
16 september 2019
mooiste locaties om te trouwen

Mooiste locaties om te trouwen

Wat zijn de mooiste locaties om te trouwen? Zie je het al helemaal voor je.. Sommige dromen er al als klein meisje van. Ergens trouwen op een strand met de voetjes in het zand. Of ergens trouwen op een berg in het buitenland of je laten verleiden om op een (haast onbewoond) eiland… Droom je al een eindje weg? Wij hebben de mooiste locaties om te trouwen op een rijtje gezet voor je. Je kunt er wel vanuit gaan dat het erg duur is om hier te trouwen, maar je mag altijd blijven dromen natuurlijk!

Hawaii

Bij Hawaii denk je gelijk aan een mooi strand, vrolijke mensen en een mooie natuur.. En die gedachte verschilt niet veel van de werkelijkheid! Het eiland Hawaii is echt zo mooi als een sprookje! De locals geven je een warm welkom en er zijn enorm veel opties bij prachtige hotels om te gaan trouwen. Elk luxe hotel aan het strand heeft wel de mogelijkheid om te dienen als trouwlocatie.

mooiste locaties om te trouwen

mooiste locaties om te trouwen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een van de mooiste locaties om te trouwen: Malediven

En op naar het volgende sprookje: de Malediven! De Malediven liggen op een paar uur vliegafstand van Sri Lanka. Er zijn daar werkelijk adembenemende eilandjes te vinden met elk een eigen charme. Als je hier wil trouwen, dan is het nog eens lastig kiezen. Mocht het budget oneindig zijn, wat dacht je dan van het afhuren van zo’n heel resort op een eiland?

mooiste locaties om te trouwen

Dubai

Dubai is toch ook echt wel favoriet als je kijkt naar mooiste trouwlocaties in het buitenland. Deze mooie en grote stad biedt genoeg ruimte en opties om een grote trouwerij te geven. Het klimaat is fijn, je hebt er luxe en weelde en je zal geen moment het gevoel hebben dat je iets te kort komt. Dubai is overigens ook een leuke stad om al een paar dagen voor de bruiloft naartoe te gaan!

mooiste trouwlocaties in het buitenland

mooiste trouwlocaties in het buitenland

En ben je al helemaal daar met je gedachten? Misschien heeft dit je op andere ideeën gebracht om te regelen voor je eigen bruiloft! Als je grootse plannen hebt is het sowieso handig om ruim van tevoren hulp in te schakelen van Chaimae. Zo kun je je jurken alvast uitzoeken en hulp krijgen met de make-up die je voor je trouwdagen wilt dragen! Neem contact met Chaimae op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *